Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твАмериканците го обърнаха на телевизионно предаване и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твАмериканците го обърнаха на телевизионно предаване и
Коментари Харесай

Димитър Гърдев: Последният проблем за Великобритания в момента е кралското семейство

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

" Американците го обърнаха на телевизионно предаване и реакции като от индийски сериал. Те това го могат, въпросът е какво ще последва във Англия ", разяснява водещият Тошко Йорданов интервюто на Хари и Меган при Опра пред госта си - външнополитическият анализатор Димитър Гърдев.  

" Силно политизиране се появи в английското общество, има хора, които застанаха зад позицията на Хари и Меган, само че виждаме към този момент и наказание. 

Меган се яви в рокля в черно, едно към едно към облика на Уоли Симпсън, това се случва за повторно в английското семейство. Това е същият случай от 30-те години, когато тогавашният принц Едуард се отхвърля от престола поради една американска актриса. Меган търсеше този резултат, който се случи преди 80 години с английското кралско семейство. Паралелите са странни и като че ли са съзнателно търсени. 

Но последният проблем на Англия е кралското семейство в този момент. Коронавирусът, взаимоотношенията сред Англия и Европейски Съюз, са в доста по-сериозни и спешни положения, в сравнение с това какво става в кралския двор ", изясни анализаторът.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР